discount markt discount markt

discount market
discount market

Η εταιρία

Discount Markt, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στην Ελλάδα! Ξεκινήσαμε το 2005 εγκαινιάζοντας το πρώτο μας κατάστημα. Σήμερα, επεκτείνουμε το δίκτυο εξυπηρέτησής μας διαρκώς, έχοντας ήδη 89 καταστήματα σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

discount market

Η φιλοσοφία μας

Στα Discount Markt, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων άριστης ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Προτεραιότητα για εμάς έχει να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο σε όσους μας επιλέγουν και γι' αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας μας να προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές και παραγωγούς και να συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

discount market

Το όραμά μας

Τα Discount Markt κερδίζουν διαρκώς έδαφος στο λιανικό εμπόριο και στη συνείδηση των καταναλωτών. Το όραμά μας, οι συνολικές αξίες της εταιρείας αλλά και η ατομική αξία κάθε μοναδικού μέλους της οικογένειας των Discount Markt, μας βοηθούν να πετυχαίνουμε συνεχώς τον στόχο μας: να κάνουμε τη ζωή όλων όσων μας εμπιστεύονται καλύτερη καθημερινά, προσφέροντας την ιδανικότερη σχέση τιμής και ποιότητας σε όλα μας τα προϊόντα.